Verstappen best tevreden over eerste dag in AustraliŽ

Max verstappen kijkt met tevredenheid terug op de eerste dag van de Grand Prix van Australië. De jonge Formule 1-coureur zette de derde tijd van de dag neer.

"Ik ben best tevreden over hoe de eerste dag is verlopen. We hebben veel ronden gereden en de rondetijden waren volgens mij ook niet al te slecht, al zag Mercedes er wel heel snel uit. Ze hebben hun huiswerk duidelijk goed gedaan. Wij hebben nog wat werk te doen en veel te analyseren", aldus de Nederlander zo lezen we op Verstappen.nl.

"Over het geheel genomen voelde de wagen prima aan. Er zijn altijd dingen die je nog kunt verbeteren en daar gaan we vanavond dan ook naar kijken. Wat de motor betreft waren er geen problemen. Die liep heel soepel en deed het goed", zo vulde de Verstappen aan.

De Red Bull-coureur durft nog geen uitspraak te doen of zijn wagen sneller is dan de Ferrari's. "Dat zien we morgen wel. We kunnen alleen maar naar onszelf kijken en we kunnen nog niet tevreden zijn. Er zijn zeker dingen die we nog moeten verbeteren, maar dat geldt voor iedereen. Dit was nog maar de eerste dag van het seizoen."

Verstappen best tevreden over eerste dag in Australië (Pro Shots / Action Images)
Verstappen best tevreden over eerste dag in Australië (Pro Shots / Action Images)