Aanvoerder Korpershoek tekent bij voor veertiende seizoen bij Telstar

Telstar en aanvoerder Frank Korpershoek hebben overeenstemming bereikt over de contractverlenging van de aanvoerder van de Witte Leeuwen met één seizoen. Daarmee gaat Korpershoek zijn veertiende seizoen in als speler van Telstar.

Technisch directeur Piet Buter benadrukt de importantie van de contractverlenging. "Iemand als Frank ademt alles dat wat Telstar is. Wij zijn blij dat wij nu al duidelijkheid hebben over de toekomst van Frank voor het komende seizoen. Het was geen moeilijke beslissing voor ons en wij zijn verheugd dat ook Frank zijn contract heeft willen verlengen bij de club. Frank is van onschatbare waarde voor de ploeg binnen en buiten het veld. Telstar heeft een ambassadeur om trots op zijn."

De aanvoerder zelf is tevens blij met zijn verlenging. “Als je al zolang rond loopt bij een club, dan voel je je enorm thuis. Ik heb mijn sociale leven hier en voor mij is er geen reden om te vertrekken. Ik ben blij dat de trainer en de club hun vertrouwen in mij hebben uitgesproken. Ik zie er naar uit om ook komend seizoen het prachtige witte shirt te mogen dragen voor het veertiende seizoen op rij.”

De geboren speler uit Heemstede maakte in 2006 zijn debuut voor de slapende reus uit Velsen-Zuid. Inmiddels staat de teller van Frank op meer dan 325 wedstrijden voor De Witte Leeuwen

Ook de contracten van Senne Lynen en Kick Groot zijn met een jaar verlengd. Groot heeft nog geen vaste basisplek, maar wordt gezien als een belangrije speler voor de toekomst. Lynen heeft zich de laatste maanden ontwikkelt tot een van de sterkhouders van de ploeg. Of Lynen ook volgend seizoen te zien is in Velsen-Zuid is volgens Buter nog de vraag. De optie voor nog een seizoen in zijn contract is geactiveerd, maar de technisch directeur houdt rekening met een transfer van de twintigjarige Belg. "Het is de vraag of we hem kunnen behouden. Ik heb begrepen dat er belangstelling is. In dat geval zal er dus wel een transfersom tegenover staan."