NBA: Bucks helpen Raptors play-offs in met winst op Hornets

De basketballers van de Milwaukee Bucks hebben in eigen huis de 50e zege van het seizoen geboekt in de NBA. De Charlotte Hornets werden met 131-114 verslagen, waardoor de grens van 50 zeges voor het eerst sinds de 52 overwinningen in 2000/2001 weer gehaald werd. Kleine kanttekening: de Bucks hebben nu nog maar liefst zestien wedstrijden te gaan.

De Hornets bepaalden in de eerste helft brutaal het tempo, maar onder leiding van Giannis Antetokounmpo (26 punten, 13 rebounds) kwam de thuisploeg weer terug. Vanaf het einde van het derde kwart hadden de Bucks de touwtjes stevig in handen, wat ze uiteindelijk de winst opleverde.

Door de winst van de Bucks - en vooral het verlies van de Hornets - mogen de Toronto Raptors zich als tweede ploeg alvast op gaan maken voor de play-offs, nadat de Bucks zich eerder als eerste team al plaatsten.