Detective Pikachu in Pokemon TCG

The Pokémon Company International heeft de nieuwste kaarten van de speciale Pokémon Trading Card uitbreiding onthuld om de aankomende film Pokémon Detective Pikachu te vieren. Pokémon fans krijgen nu een eerste blik op favorieten zoals Bulbasaur en Charmander, maar ook de uitblinkers van de trailer waaronder Ludicolo en Mewtwo.

Een tweede kaart met Detective Pikachu is ook onthuld. De kaarten geven alle Pokémon weer net als in de CGI-film en zijn vanaf 29 maart verkrijgbaar in unieke film-gethematiseerde sets. Terwijl met deze bekendmaking de uitbreiding bestaande uit 18-kaarten is voltooid, onthult Pokemon.com speciale promotiekaarten die de film vieren. Daarnaast zullen ze bekendmaken hoe deze promotiekaarten de komende weken te verkrijgen zijn. Tussen de uitbreiding- en promotiekaarten zullen meer dan 25 kaarten Pokémon bevatten zoals te zien is in de film.

De bekendgemaakte Pokémon Detective Pikachu TCG-kaarten zijn:

Arcanine   Bulbasaur
Charizard   Charmander
Detective Pikachu   Ditto
Greninja   Lickitung
Ludicolo   Machamp
Magikarp   Mewtwo
Mewtwo-GX   Morelull
Slaking   Snubbull

Pokemon trading card - Detective Pikachu (Foto: The Pokemon Company)Pokemon trading card - Detective Pikachu (Foto: The Pokemon Company)