Avondje stappen eindigt anders dan gedacht

Een avondje stappen eindigde zondagnacht voor een 29-jarige Somaliër iets anders dan hij vooraf had gedacht. Hij was gaan stappen in Tilburg, en tijdens het stappen kwam hij in contact met drie mannen en een vrouw, van Somalische en Eritrese afkomst. Aan het einde van de nacht liepen ze gezamenlijk op richting TalentSquare. 

Eenmaal binnen bij het complex, sloeg de stemming om zo meldt de politie. Hij werd door de drie mannen tegen het hoofd geslagen, en wel dusdanig hard dat het slachtoffer buiten kennis raakte. Toen hij weer bij bewustzijn kwam waren zijn jas, telefoon en geld verdwenen. Het slachtoffer liep richting het station om de politie te waarschuwen, die de melding rond 07:30 uur vanmorgen binnen kreeg. 

Een ambulance kwam er aan te pas om de man naar het ziekenhuis te brengen voor controle. Inmiddels is slachtoffer weer thuis. De politie onderzoekt deze beroving en vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. Ook een melding doen via WhatsApp is mogelijk.