Politie vindt verdovende middelen na brand

Zaterdagmiddag 2 maart heeft er een brand gewoed in een woning aan de Amerikalaan in Utrecht. De brandweer had de brand snel onder controle en de geëvacueerde bewoners van het appartementencomplex konden later die dag weer terugkeren naar huis. Niemand raakte gewond. De recherche deed onderzoek en zoekt getuigen.

Na de brand deed de recherche onderzoek in de woning. Daar troffen zij een partij verdovende middelen aan. Het onderzoek in de woning werd zondagochtend 3 maart weer hervat. Het pand en de aangetroffen drugs werden tot die tijd bewaakt door politieagenten met extra bewapening. Het onderzoek in de woning is afgerond. De aangetroffen drugs zijn in beslag genomen.

De recherche zet het onderzoek voort en roept getuigen, of mensen die meer weten, op om hun informatie met hen te delen. Mogelijk dat mensen verdachte personen of voertuigen hebben gezien die gelinkt kunnen worden aan het onderzoek. Zij worden verzocht om contact op te nemen met de politie op 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.