Politie onderzoekt berovingen Breda

De politie onderzoekt twee berovingen in Breda. Een 24-jarige vrouw het slachtoffer van een een lange, blanke man. Hij bedreigde haar op de Roeselarestraat met een mes en greep haar schoudertas. De vrouw liep rond 19.15 uur liep vanaf het winkelcentrum richting de Roeselarestraat.

Hier werd zij door een man aangesproken. Direct werd ze door hem bedreigd met een mes en greep hij haar schoudertas. De dader verdween met de tas, waarin onder andere haar portemonnee zat, richting winkelcentrum Hoge Vucht. De vrouw zocht vervolgens hulp bij een in de buurt gelegen winkel.

Voor de deur
Een bewoner van een woning aan het Laag Zand is voor zijn woning door twee mannen beroofd. De daders haalden spullen uit zijn kleding en verdwenen. Rond 21.00 uur werd er bij het slachtoffer op de ramen geklopt. Toen hij de voordeur opende, stonden er voor hem twee onbekende mannen voor de woning.

De man werd vervolgens in het gezicht geslagen, naar de grond getrokken en beroofd van een aantal goederen die hij in zijn kleding droeg. Uit schrik is het slachtoffer eerst naar familie gereden, waarop later de politie werd gebeld.

De politie onderzoekt de berovingen en roept getuigen op zich via 0900-8844 te melden. Ook kan er anoniem gebeld worden via 0800-7000. Ook kunnen tips via WhatsApp worden doorgegeven.