Uitslag Heracles Almelo - FC Utrecht

FC Utrecht heeft uit bij Heracles een ruime zege behaald. Na het laatste fluitsignaal was de eindstand 1-5. Na drie wedstrijden is hiermee een einde gekomen aan de zegereeks van de Heraclieden.

Al binnen tien minuten kwamen de bezoekers dankzij een doelpunt van Sander van de Streek op voorsprong. Heracles kreeg vervolgens kansen via Kristoffer Peterson en Brandley Kuwas maar doelman David Jensen stond in de weg. In de slotfase van de eerste helft kreeg Wout Droste na een overtreding op Sean Klaiber, met tussenkomst van de VAR, een rode kaart.

Na rust was het Willem Janssen met de 2-0 voor Utrecht. Adrián Dalmau bracht de thuisclub terug tot 1-2. Door een doelpunt van Gyrano Kerk en twee strafschoppen viel de wedstrijd definitief in het slot.

Heracles Almelo

1 - 5

FC Utrecht

60' Dalmau    9' v.d. Streek