Mogelijk Borderlands 3-aankondiging op PAX East

Borderlands-ontwikkelaar Gearbox Software zal eind maart aanwezig zijn op gamebeurs PAX East en belooft 'verrassingen' te gaan laten zien. We hopen natuurlijk allemaal dat het gaat om Borderlands 3.

Het panel van Gearbox vindt plaats op 28 maart tussen 14.00 en 15.00 lokale tijd. De beschrijving luidt als volgt: "Dit is de kans om een achter-de-schermen-kijkje te krijgen bij Gearbox Software en Publishing, samen met het laatste nieuws van de makers van Borderlands, Battleborn en Brothers in Arms. We zullen dit jaar met exclusieve onthullingen en verrassingen komen, dus mis het niet".

Al in 2017 verklapte Gearbox-topman Randy Pitchford dat 90% van het ontwikkelteam werkte aan een nieuwe Borderlands-game. In datzelfde jaar liet hij in een tech-demo zien hoe ze bij Gearbox de nieuwste versie van Unreal Engine gebruiken voor hun op handen zijnde Borderlands-game. Ook is het mogelijk dat we alleen nieuws krijgen over de Game of the Year-edities van Borderlands-titels. GOTY-versies kwamen niet al te lang geleden langs bij verschillende rating boards dus die zitten er sowieso aan te komen.