Zeeuwse lijsttrekker FvD verstopt zich

In de verkiezingstijd zijn de lijsttrekkers niet van je TV te slaan, op eentje na. Fred Walravens, lijsttrekker van het Forum voor Democratie, lijkt onvindbaar voor de Zeeuwse pers. Omroep Zeeland probeert Walravens al tijden te spreken te krijgen maar hij lijkt zich goed verstopt te hebben.

Normaal gesproken wil je als politicus graag van jezelf laten horen en wil je een bekend gezicht worden. Dat zit er voor Walravens op deze manier niet in. Niet alleen is hij voor de pers onvindbaar, ook de Zeeuwen zelf moeten goed zoeken om te vinden hoe hij eruit ziet. In Zeeland siert namelijk niet Walravens de posters van het FvD maar de daar onverkiesbare Thierry Baudet staat op de verkiezingsposters. Baudet is ook niet verkiesbaar voor de Eerste Kamer dus waarom hij op de posters staat is sowieso een raadsel.

Uiteraard heeft Omroep Zeeland Walravens op alle mogelijke manieren proberen te bereiken, daarbij werd onder meer contact gezocht met de regiocoördinator en met de landelijke persvoorlichter van Forum voor Democratie. Ook die route leverde niks op. Sinds kort heeft de Zeeuwse afdeling van het FvD wel diverse standpunten voor de komende verkiezingen op hun site staan maar van een gedegen verkiezingsporgramma is geen sprake.

De zoektocht van Omroep Zeeland naar Walravens: