Songfestivalhater reviewt inzendingen

Het Songfestivalforum van FOK! (ESF) heeft niemand minder dan Kreator bereid gevonden reviews te schrijven over de nieuwe Songfestival-inzendingen voor 2019. 

Kreator is nou niet bepaald een fan, niet iemand die überhaupt het songfestival volgt. Het eigenlijk gewoon liever ontwijkt. De ultieme - en niet al te subtiele - non-ESF-er, dus volstrekt onbevooroordeelde reviews die geen enkele rekening houden met wat er wel of niet scoort op het songfestival (dat weet 'ie namelijk toch niet.)

Ongezouten meningen. Gaan z'n oren ervan bloeden? Komen er onverwachte meevallers die zélfs Krea's goedkeuring kunnen wegdragen? Wij zouden er niet op rekenen, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Bij het akkoord gaan met dit voorstel had Kreator geen idee hoeveel nummers er de komende weken nog bekend worden dus laten we dat gewoon nog even zo houden. (Het zijn er 42. Hij heeft zich tot nu toe door 17 inmiddels bekend geworden inzendingen heen geworsteld, dus hij is nog niet eens op de helft. Niet tegen hem zeggen.)

De Kreviews lezen en/of Kreator even aanmoedigen ter geestelijke ondersteuning? Graag! Hij heeft het nodig! Het huidige deel vind je hier  en het eerste deel van het topic vind je hier! 

Songfestivalhater reviewt inzendingen