Bonusgames voor Steins;Gate Elite

Koch Media kondigt aan dat Stein;Gate Elite nu beschikbaar is voor PlayStation 4 en Nintendo Switch. De game viert het 10 jarige jubileum van de franchise en is remastered. Als extra zijn er exclusieve bonusgames: Stein;Gate: Linear Bounded Phenogram voor PlayStation 4 en 8-BIT ADV Stein;Gate voor Nintendo Switch.

In Stein;Gate Elite volgen spelers een groep jonge, tech-savy “laboratorium leden” die met een gemodificeerde magnetron de middelen ontdekken om het verleden via e-mail te wijzigen. De experimenten in het verleggen van de grenzen van tijd lopen echter uit de hand te als ze verstrikt raken in een complot rondom SERN, de organisatie achter de Large Hadron Collider, en John Titor, die beweert uit een dystopische toekomst te komen.

De Stein;Gate Elite Limited Edition bevat:

  • Hardcover Storyboard Collectie van meer dan 100 pagina's - Storyboards voor de nieuwe geanimeerde scenes, specifiek gecreëerd voor Stein;Gate Elite. Kenichi Kawamura, director van de Stein;Gate 0 animeserie had de leiding over het creëren van elk storyboard
  • Exclusieve stoffen poster – Met origineel artwork specifiek ontworpen voor deze limited edition
  • Unieke verpakking.

Stein;Gate Elite is nu beschikbaar voor PlayStation 4 en Nintendo Switch.