Releasedatum van Elder Scrolls Online Wrathstone bekendgemaakt

Bethesda laat weten dat de Wrathstone DLC game pack voor de MMORPG The Elder Scrolls Online op 25 februari wordt gelanceerd voor pc en Mac en op 12 maart voor PlayStation 4 en Xbox One.

Deze nieuwe DLC daagt spelers uit om beide helften van de mysterieuze Wrathstone-tablet te ontdekken in twee nieuwe dungeons voor vier spelers: Depths of Malatar en Frostvault. In Depths of Malatar onderzoeken spelers gezonken Ayleid-ruïnes en ontdekken ze het lot van een verloren Keizerlijke groep. In Frostvault moeten spelers samenwerken om door de gletsjerspleten onder Eastmarch te navigeren voor toegang tot een oude Dwarven-kluis. Beide nieuwe dungeons bevatten uitdagende monsters en bazen en voorzien nieuwe beloningen, waaronder item sets en unieke verzamelobjecten.

Wrathstone trapt ook het jaarlange Season of the Dragon-avontuur af, en is het begin van de reis die je naar het volgende hoofdstuk in het verhaal brengt, The Elder Scrolls: Elsweyr. Bij de lancering zal Wrathstone gratis zijn voor alle ESO Plus-leden, of is te koop voor crowns in de in-game Crown Store.

Bovenop de DLC game pack wordt ook Update 21 gelanceerd, een gratis patch voor de basisgame die nieuwe toevoegingen en verbeteringen bevat, waaronder een nieuwe Battleground en PvP-beloningen, het nieuwe Zone Guide system en een update van de Guild Trader UI. Update 21 is gratis voor alle ESO-spelers.

Elder Scrolls Online: Wrathstone