Dronkenlappen krijgen geen alcohol meer en verbouwen terras

De politie heeft zondagavond 4 mannen aangehouden op verdenking van het plegen van vernielingen. Zij gooiden met terrasmeubilair en glaswerk naar een horecamedewerkster en een klant. 

De mannen wilden rond 20.00 uur op een terras van een café aan de Grote Markt in Hulst nog een bestelling doen maar omdat de medewerkster vond dat ze genoeg alcohol genuttigd hadden, weigerde zij hen nog alcohol te serveren. De mannen werden boos en scholden de serveerster uit. Ze gooiden daarna met glazen en waxinelichthouders, asbakken en meubilair. De vrouw werd hierbij niet geraakt. Een andere terrasgast die de de mannen wilde stoppen kreeg een stoel naar zich toegegooid. Hij raakte (licht)gewond aan zijn arm.

Nadat de mannen het hele terras verbouwd hadden gingen ze naar een snackbar. Gewaarschuwde agenten hebben ze daar aangehouden. Het gaat om twee mannen van 50 jaar uit Hulst en Koewacht en twee mannen van 44 en 38 jaar uit België. Ze zitten vast voor verhoor. De politie heeft aangiften van de vernielingen en de mishandeling en getuigenverklaringen opgenomen.