Blessureleed komt op vervelend moment voor Karsdorp

Rick Karsdorp ontbreekt in de selectie van AS Roma voor het duel in de Champions League met FC Porto, dinsdagavond in het Stadio Olimpico. De verdediger kampt met een spierblessure en moet zodoende het eerste duel met FC Porto aan zich voorbij laten gaan. Karsdorp was de afgelopen weken juist met een goede reeks bezig bij de Italiaanse club. De ex-speler van Feyenoord kwam tot januari amper in de plannen van Eusebio Di Francesco voor, maar in de voorbije weken miste hij geen enkel duel van de Romeinen.

Karsdorp startte in het bekerduel met Virtus Entella (4-0) en verscheen vervolgens ook aan het startsignaal van de Serie A-wedstrijden tegen Torino (3-2), Atalanta (3-3), AC Milan (1-1) en Chievo (0-3). Het is nog niet bekend hoe ernstig de blessure precies is.

Justin Kluivert maakt wel deel uit van de selectie van de Italianen. Dat geldt ook voor de eerste doelman Robin Olsen. Di Francesco meldde maandag dat de Zweed een twijfelgeval was vanwege een kuitblessure, die hij vorig week opliep.