Dodelijk slachtoffer bij schietpartij in Oss

Bij een schietpartij in de Anna Bijnsstraat in Oss is vanochtend rond 07:45 uur een man om het leven gekomen. Het slachtoffer is de van oorsprong Turkse Hakan Zatsan zo bevestigen bronnen aan Boevennieuws. Hij was de eigenaar van Hakan Cleaning Systems, een bedrijf in reinigingssystemen, in Oss. Hij stond niet bekend bij de politie.

Wat er zich precies heeft afgespeeld en wat het motief is van de dodelijke schietpartij wordt nog door de politie onderzocht. Hakan Zatsan werd voor zijn woning in de Anna Bijnsstraat neergeschoten. Een ambulance kwam ter plaatse om medische hulp te verlenen en ook een traumahelikopter werd opgeroepen maar deze hoefde uiteindelijk niet meer te landen. Hakan Zatsan overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Schietpartij
Volgens getuigen hoorden zij meerdere schoten en vervolgens een auto met daarin de dader of daders met hoge snelheid wegrijden. Voor zover bekend zijn er tot dusver echter nog geen aanhoudingen verricht. Hakan Zatsan wilde vermoedelijk in zijn auto stappen op het moment dat hij werd neergeschoten. Zijn lichaam lag tussen twee geparkeerde auto's in.

Mogelijk waren zijn kinderen getuigen van de dodelijke schietpartij. Hakan Zatsan was vader van twee jonge kinderen, buurtbewoners zeggen na de schoten het geschreeuw van kinderen te hebben gehoord. De politie is al de hele ochtend bezig met onderzoek, hierbij is ook een politiehelikopter ingezet.