Bakfietsmama ziet wel piemel maar geen ca$h

Een bakfietsmoeder aanschouwde vorig jaar 's morgens vroeg na het Leidse Ontzet feest op de Hoge Rijndijk te Leiden een zuipschuit die vergeten was om onderkleding aan te trekken. Daardoor had zij vrij zicht op zuipschuit zijn wormpje. De 8-jarige lading in de bak had ook zicht op het miniwaterlozingspijpje.

Eenmaal in de kijker gelopen probeerde het drankorgel achter een voertuig om alsnog camouflage aan te brengen. Dat was echter te vergeefs want wat has been seen can’t be un-seen. De bakfietsmama had ondertussen haar mobiel getrokken en de politie gebeld. Toen de politie ter plaatse arriveerde was zuipschuit nog druk doende zijn tapkraantje te camoufleren.

De bakfietsmama heeft een ernstig trauma opgelopen door het aanschouwen van wat voor een mannelijk geslachtsdeel moet doorgaan en eiste 200 zalando’s euro’s schadevergoeding voor de traumabehandeling. Tijdens de rechtszitting bleek dat zuipschuit een degelijke relatie met politie en verward gedrag heeft. Zuipschuit had nog een tegoedbon voor 50 uur voorwaardelijk schoffelen wegens mishandelen ex-vriendin. Publiekelijk kleine Jantje luchten was hij ook al bekend mee.

De rechter was echter in een kansrijke gemoedsstemming en vond de 50 uur plantsoendwangarbeid niet nodig en de 200 euro voor bakfietsmama haar traumaverwerking ook niet. Wél wilde de rechter graag dat zuipschuit ter lering 500 euro in de staatskas stort.