74-jarige vrouw overleden na steekincident, 50-jarige man opgepakt

Bij een steekincident in een huis aan de Zonstraat in Nijmegen is dinsdagavond een 74-jarige bewoonster om het leven gekomen. De politie kreeg een melding van een man die vertelde dat hij met de steekpartij te maken had. Agenten gingen direct naar het huis aan de Zonstraat.

Daar troffen ze het zwaargewonde slachtoffer aan. De agenten begonnen met hulpverlening, na korte tijd nam ambulancepersoneel de hulpverlening over. Het slachtoffer overleed echter na korte tijd. De politie heeft in de woning een 50-jarige man uit Nijmegen aangehouden in verband met betrokkenheid bij de steekpartij.

Het slachtoffer en de aangehouden verdachte zijn bekenden van elkaar, maar de politie wil nog niet kwijt of ze familie van elkaar zijn. De politie is een groot onderzoek gestart. De afgelopen nacht heeft de forensische opsporing in de woning onderzoek gedaan. Vanochtend doet de tactische recherche het onderzoek in de woning. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau, waar hij verder verhoord zal worden over zijn betrokkenheid bij het dodelijke steekincident.