Politie zoekt getuigen fietsongeluk Middelburg

Afgelopen zaterdagavond kwamen twee fietsers op De Overloper in Middelburg met elkaar in botsing. Ze vielen allebei en een van de fietsers, een 16-jarige Middelburger, verloor hierbij het bewustzijn. De andere fietser is er na de aanrijding vandoor gegaan. De politie is op zoek naar deze persoon en eventuele getuigen.

Het slachtoffer fietste met een andere jongen rond 19.00 uur op het fietspad toen hij plots op een tegenligger botste. Daarbij vielen ze allebei, de tegenpartij ging er vervolgens vandoor, de jongen gewond achterlatend.

Van de fietser is een signalement bekend. De jongen had een getinte huid, droeg een pet, had zwart krullend haar en droeg een koptelefoon op zijn hoofd. Hij droeg een blauwe gewatteerde jas van het merk P.J.S en een Louis Vuitton tasje. Hij reed op een witte elektrische fiets.

Een vrouw zou kort na het ongeval zijn langsgefietst, zij zou een belangrijke getuige kunnen zijn volgens de politie. Haar, en andere getuigen, wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie. Dat kan via 0900 8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. Ook kunnen tips gegeven worden via het WhatsAppnummer.