Moeder van doodgeschoten rapper Feis doet verhaal in Opsporing Verzocht

Morgenavond in Opsporing Verzocht een emotioneel interview met de moeder van Feis, beelden èn informatie over de schutter. Op Nieuwjaarsdag werd in de vroege ochtend in Rotterdam rapper Feis doodgeschoten. Ook zijn broer raakte gewond bij een opstootje voor een kroeg. Hij is pas net uit zijn coma ontwaakt. Een onbenullige kroegruzie waar ze niks mee te maken hadden lijkt de aanleiding.

“Ik was net een soort robot. Want, ja... De ene moet je begraven en de andere vecht voor zijn leven. Ik kan het niet in woorden beschrijven, maar je wenst het echt niemand toe.” De moeder van Feis belandde in een vreselijke situatie toen zij op Nieuwjaarsdag te horen kreeg dat haar ene zoon was doodgeschoten en de andere zwaar gewond was geraakt.

Een woordvoerder van de politie: "Een vreselijk misdrijf dat we zo snel mogelijk willen oplossen. Maar daar is de hulp van het publiek bij nodig. Daarom besteedt Opsporing Verzocht morgenavond aandacht aan de zaak. Er worden beelden getoond en informatie gegeven over de schutter."

Moeder van doodgeschoten rapper Feis doet verhaal in Opsporing Verzocht (Foto: politie)
Moeder van doodgeschoten rapper Feis doet verhaal in Opsporing Verzocht (Foto: politie)