FOK! Wat een weer: wat een ellende!

Hallo daar!

Nou, dat was echt verschrikkelijk gisteren niet waar? Wat een ellende. Verschrikkelijk was het buiten. Het was maximaal 2 graden, er stond een straffe zuidenwind en er viel neerslag. Maar dit was echt kansloos. De neerslag was hier in het westen het actiefst en bestond uit natte sneeuw. Het heeft echt een uur of 4 gesneeuwd en soms met grote vlokken. Maar het was echt royaal boven 0 dus er bleef helemaal niets van liggen. Kansloze sneeuw. Dit is echt het verschrikkelijkste weer wat ik mij kan voorstellen: natte sneeuw, 2 graden en een harde wind. Hier heeft werkelijk niemand iets aan. De neerslag trok ook het binnenland in en nam af in activiteit. Later viel er ook nog motregen. BAH, wat een waardeloze dag!

Genoeg gemopperd nu.  

Er is verbetering in zicht. Nou ja, qua temperatuur dan. Niet echt qua weerbeeld. De komende dagen is het de bewolking die overheerst. Misschien dat vandaag nog ergens even de zon doorbreekt, maar de rest van de week lijkt dat een hopeloze zaak te worden. Het enige waar we opgelucht over kunnen zijn, is dat de temperatuur behoorlijk omhoog gaat. Vanaf woensdag is het een graad of 8 en tegen het weekend misschien nog wat hoger.  Dus echt koukleumen hoeven we niet meer.

Tot van de week!

Vogel in zee (Foto: Interpretatie)
Ook op zee komen vogels voor. (Foto: Interpretatie)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.