Generation Zero komt eind maart uit

Avalanche Studios heeft de releasedatum voor de open-wereld actiegame Generation Zero bekend gemaakt. Vanaf 26 maart kunnen we Zweden in de jaren 80, vol met robotachtige vijanden verkennen.

Preorder je de game dan krijg je het exclusieve Radical Vanity Pack te ontvangen met daarin 12 extra customization opties voor je karakter (zoals t-shirts, bandana’s, een iconisch bomberjack en meer) om een unieke jaren 80 look te creëren.

De standaard editie komt naar de PlayStation 4 en Xbox One voor €39.99 en naar PC voor €34.99. De Collectors Editie kost euro;79.99 en bevat:

  • Een premium steelbook game case
  • Een stoffen kaart van de gamewereld
  • Een T-shirt
  • Een unieke Generation Zero-versie van het Dalapaard beeld
  • … en meer.

Verken een enorme open wereld, weergegeven met de Apex-engine, met een volledige dag / nacht-cyclus met onvoorspelbaar weer, complex AI-gedrag, gesimuleerde ballistiek en een dynamische soundtrack uit de jaren 80. Alle vijanden worden voortdurend gesimuleerd in de wereld en zwerven met opzet en een doel door het landschap. Door tactisch wapens, vaardigheden en je uitrusting te combineren kun je je vijanden lokken, verlammen en vernietigen. Als het je lukt om een specifiek vijandelijk onderdeel te vernietigen, of dit nu bepantsering of wapens is, dan is de schade permanent. Vijanden zullen deze littekens dragen totdat je ze weer onder ogen ziet, of dit nu minuten, uren of weken later is. De game ondersteunt co-op voor vier spelers.