Willem II naar halve finales KNVB Beker na late overwinning op FC Twente

Willem II is de tweede halvefinalist in de TOTO KNVB Beker. In Enschede kwamen de Tilburgers twee keer achter tegen FC Twente, maar Willem II won uiteindelijk met 3-2 van Twente.

Waar in de eerste helft beide teams geen doelpunt wist te maken was er in de tweede helft volop doelpunten te zien. Aitor Cantalapiedra zette de thuisploeg tot twee keer toe op voorsprong, maar de Spaanse vleugelaanvaller zag tot twee keer toe Willem II terugkomen in de wedstrijd via een eigen doelpunt van Cristian González en een treffer van Evangelos Pavlidis.

Vijf minuten voor tijd kwam Willem II op voorsprong in Enschede. Invaller Kristofer Kristinsson kopte de bal knap binnen en zo staan de Tilburgers net zoals vorig seizoen in de halve finales van de KNVB Beker.