Man gestoken door autodieven in Breda

Zaterdagavond hebben drie gemaskerde autodieven onder bedreiging met een mes een auto gestolen op een parkeerplaats bij de Jachthuisdreef in het Liesbos. Daarbij is de bestuurder (21) gestoken door één van de belagers en gewond geraakt. De bijrijdster (17) is ongedeerd gebleven.

Rond 21.25 uur wordt het incident bij de politie gemeld door een medewerker van een nabijgelegen restaurant waar de slachtoffers voor hulp naar toe zijn gelopen. Onmiddellijk is een onderzoek gestart en hulp verleend aan de man. Deze is voor verdere behandeling met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Signalement
De slachtoffers konden een summier signalement geven. Het gaat om drie personen met donkere kleding; één van hen is ruim 1.80 m lang, de lengte van de twee andere daders wordt geschat tussen de 1.75 en 1.80 m.

Heb je informatie?
De autodieven zijn met de gestolen auto in onbekende richting vertrokken. Het gaat om een zwarte Mercedes C 220 met kentekenplaat 96-XP-XX. Ook is de politie op zoek naar de telefoon van het slachtoffer want deze is achtergebleven in de auto, maar vermoedelijk hebben de daders deze uit de auto gegooid.  Weet je hier meer over, bel dan met 0900-8844 of via het Politie WhatsApp-nummer 06-12007006. Anoniem kan ook, via 0800-7000.