Stoffelijke resten in koffer, tweede lijk gevonden in Amsterdam

Op zaterdagochtend zijn langs de oever van de Zuider IJdijk in Amsterdam mogelijk stoffelijke resten in een koffer gevonden. De recherche is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen die meer weten.

Rond 11.20 uur kreeg de politie een melding binnen van een koffer die aan de oever van de Zuider IJdijk lag. Agenten die ter plaatse kwamen troffen vervolgens de mogelijk stoffelijke resten aan. De recherche en het forensisch team onderzoeken de zaak en zijn op zoek naar getuigen. Mensen die iets weten of gezien of gehoord hebben wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. 

Update 17:27 uur
Het regent lijken vandaag in Amsterdam. De politie heeft inmiddels aan AT5 bevestigd dat de resten in de koffer inderdaad menselijke overblijfselen zijn. Daarnaast is in het kanaal bij een bedrijf aan de Overdiemerweg in Amsterdam het stoffelijk overschot van een man gevonden. De identiteit van dit slachtoffer is nog onbekend, de politie heeft de zaak in onderzoek.