Blue Mage job beschikbaar in Final Fantasy XIV

De Blue Mage is nu beschikbaar in Final Fantasy XIV Online. Deze job laat spelers een nieuwe en unieke manier acties uitvoeren om de wereld van Hydaelyn te ervaren.

De Blue Mage leert nieuwe acties door tijdens gevechten met monsters hun vaardigheden te kopiëren. De Blue Mage heeft in eerste instantie een maximum level van 50 en kan bij release 49 unieke monstervaardigheden leren – zowel de level cap als het aantal te leren vaardigheden zal door toekomstige updates toenemen.

Deze job in Final Fantasy XIV Online is beschikbaar voor alle spelers met een level 50 Disciple of War of Magic-class/job die de hoofdscenario-missie “The Ultimate Weapon” voor A Realm Reborn hebben voltooid.

Spelers kunnen zich ook uitdagen met een Blue Mage-exclusieve taak, getiteld The Masked Carnivale. Deze spannende nieuwe solo-uitdaging plaatst spelers in 25 stages tegenover diverse tegenstanders die ze kunnen verslaan om wekelijkse beloningen te verdienen. Spelers krijgen toegang tot The Masked Carnivale wanneer ze level 50 hebben bereikt met de Blue Mage.

Het slot van de Stormblood-verhaallijn arriveert eind maart met Patch 4.56, waarmee de weg wordt geplaveid voor de uitbreiding Shadowbringers dat begin zomer 2019 verschijnt. Daarnaast zijn regelmatige updates gepland voor de Patch 4.5-serie, met extra functies en content voor alle spelers.

Meer informatie over Shadowbringers wordt gedeeld tijdens het Paris Fan Festival dat plaatsvindt op 2 en 3 februari 2019 en tijdens het Tokyo Fan Festival dat plaatsvindt op 23 en 24 maart 2019.