Shadow Heritage voor Assassin's Creed Odyssey beschikbaar

Shadow Heritage, de tweede episode van Legacy of the First Blade, de eerste post-launch verhaallijn voor Assassin’s Creed Odyssey, is nu beschikbaar voor alle platformversies.

In Shadow Heritage trekken spelers op onderzoek uit naar aanleiding van een brief van Darius. Zo komen ze oog in oog te staan met een nieuwe dreiging: The Tempest. Zij is een genie op het gebied van zeeslagen en opperbevelhebber van haar eigen vloot. Met haar superieure scheepstechnieken en een dodelijk arsenaal aan wapens doet ze er alles aan om spelers op de knieën te krijgen.

Elke episode van Legacy of the First Blade bevat een nieuwe vaardigheid voor elke tak van de skill tree: Hunter, Warrior en Assassin. In deze tweede episode ontdekken spelers Rapid Fire, een nieuwe vaardigheid voor de Hunter-tak. Deze vaardigheid laat spelers toe om snel pijlen af te schieten zonder te moeten herladen.

Om toegang te krijgen tot Shadow Heritage moeten spelers Hunted - de eerste episode van Legacy of the First Blade - en de Naxos-missie in hoofdstuk 7 van de algemene verhaallijn van de game hebben voltooid met een personage van level 28 of hoger.

Assassin’s Creed Odyssey is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.