Belgische pedo-opa verkrachtte 5 maanden oud kleindochtertje

Het WTF-verhaal van vandaag brengt ons naar buurland België: in Luik is een 61-jarige arts door het Hof van Beroep veroordeeld tot 8 jaar celstraf nadat hij op 4 februari 2017 zijn kleindochtertje, toen vijf maanden oud, op gruwelijke wijze verkrachtte. Dat meldt het Belgisch Nieuwsblad. 

We keren even terug naar de bewuste avond: de man mocht van de ouders van het meisje een avondje oppassen op zijn kleindochter. De dag erna bracht hij het kind terug naar haar ouders, waar de verwondingen werden ontdekt. Na zijn arrestatie verklaarde de man in eerste instantie dat deze verwondingen te wijten waren aan spijsverteringsproblemen van het meisje. 

Dit verhaal werd niet geloofd door de politie waarna hij bekende dat hij het meisje 'meermaals had gepenetreerd met zijn vinger'. Kort na de arrestatie van de man trof de politie echter DNA van zowel het meisje als de man zelf aan op bebloede zakdoekjes op bed en in de vuilnisbak. Ook op de genitaliën van de man en onder zijn vingernagels werd haar DNA aangetroffen. Ook van de 'light-versie' geloofde de rechtbank dan niet veel. Dat de man jaren geleden al zwaar kinderpornografische websites bezocht werkte ook niet in zijn voordeel. 

Het meisje heeft al meerdere operaties moeten ondergaan en zal, om volledig te herstellen, wellicht nog meerdere operaties moeten gaan. De man is veroordeeld tot 8 jaar cel en wordt daarnaast tien jaar 'ter beschikking gesteld van de strafuitvoeringsrechtbank'; de Belgische versie van het Nederlandse TBS.