Politie zoekt 'serie-aanrander' in Alkmaar / Heiloo

Bij de politie zijn drie aangiften opgenomen van aanranding. In december 2018 en januari 2019 zijn drie vrouwen aangerand door een onbekende (jonge) man, mogelijk gaat het om dezelfde persoon. De politie heeft een onderzoek ingesteld, maar dat heeft tot nu toe nog niet geleid tot het identificeren van de dader.

Op twee plaatsen in Alkmaar en ergens in Heiloo heeft een onbekende man drie vrouwen vanuit het niets onzedelijk betast. Dit gebeurde op wisselende tijdstippen: in de ochtend, middag en in de avonduren. De aanrander kwam vanuit het niets op de vrouwen af en betastte ze onzedelijk, waarna hij ervandoor ging, rennend of op de fiets.

De vrouwen raakten niet gewond, maar dit heeft de nodige impact achtergelaten. De gedupeerde vrouwen benoemden alle drie in hun aangifte dat het om een Aziatische man zou gaan. De zedenpolitie heeft deze zaken in onderzoek en sluit niet uit dat het hier gaat om eenzelfde verdachte. De politie is dan ook op zoek naar meer mogelijke slachtoffers van de man, en/of getuigen. Zij worden verzocht om contact op te nemen met de politie op nummer 0900-8844.