FOK!kers zijn net moslims. Hulde!

Naar aanleiding van wat positief nieuws op de eerste woensdag van het jaar over een moslimorganisatie die al voor dag en dauw de straat opgaat om in Britse wijken (en Nunspeet) vuurwerkrotzooi op te ruimen, blijken sommige niet-moslimbezoekers van deze weblog ook jaarlijks de bezem over de straat te halen.

FOK!ker LXIV was er als de kippen bij om te melden dat ook hij op nieuwjaarsdag rotzooi opruimt. "Bij ons in de straat hebben we de boel ook opgeruimd Alleen niet om 06:30", liet hij FOK! weten dat hij het wel even in zijn eigen tijd doet ja.

DarkwingDuck geeft open en bloot toe dat zij er een gezellig mannenparty van hebben gemaakt."Ik heb hier met de andere buurmannen ook de straat schoongeveegd net zoals eigenlijk in de meeste andere straten in het land ook gebeurd." Toch gaat hij later 'full-conspiracy': "De propagandashow draait volop zo te lezen."

Lees ook: Jonge moslims vroeg op voor grote nieuwjaarsschoonmaak

SarCastro stond al om 9:00 uur in de straat te vegen en te schrobben. Sommigen zouden zeggen 'lekker aso voor de nog slapende buurtjes', maar SarCastro ging gewoon nog even het straatje voor het huis van de buren vegen, misschien hopend op een bakje koffie met een kaakje. "Omdat het Moslims zijn moet het speciaal vermeld worden", aldus het hilarisch sarcastische naschrift.

J.A.R.V.I.S. vraagt zich af "(...) ik ruim ook elk jaar rotzooi op het zoals vele miljoenen met mij, waar blijft ons nieuwsbericht?" [hierbij dan - FP] Daarnaast schetst hij nog een kanttekening bij het artikel, aangezien niet alle leeftijdsgroepen in het nieuwsbericht te zien zijn. "Op de foto staan veelal ouderen en kinderen maar het zijn vooral die gasten tussen 15 en 35 die voor de grootste ellende zorgen daar zie ik er geen één van", blaasde J.A.R.V.I.S. de nieuwjaarsschoonmaakfrustratie van zich af, zonder ook maar een bron van zijn subjectieve kennis te overleggen. Het is niet bekend of J.A.R.V.I.S. zelf zich in een problematische leeftijdscategorie bevindt.

FOK!kers, dank voor jullie belangeloze nieuwjaarsschoonmaakhulp aan jullie straatje en mogen er in de reacties maar vele steunbetuigingen volgen.