Politie zoekt geen bontkraagjes

De politie is op zoek naar twee mannen die zondagavond bij een gewapende woningoverval in de Woestduinstraat in Amsterdam een gering geldbedrag buit gemaakt hebben. De politie heeft een onderzoek ingesteld en doet een getuigenoproep. 

Het tweetal drong rond 22:40 uur een woning binnen, waarbij één van de twee de 52-jarige bewoonster met een vuurwapen onder schot hield. De andere man doorzocht de woning. Hierna vluchtte het tweetal met een klein geldbedrag in onbekende richting. 

Dader 1 is een licht-getinte man van circa 18 tot 20 jaar, met 'chineesachtige' ogen en donkere wenkbrauwen. Hij had zijn gezicht bedekt met een donkere sjaal en droeg een donkerkleurige jas van het merk Canada Goose, zonder bontkraag. Dader 2 was een blanke man van circa 20 tot 25 jaar oud met een smal gezicht. Ook hij droeg een donkerkleurige jas van het merk Canada Goose, zonder bontkraag. 

Mensen die iets weten of gezien of gehoord hebben, wordt verzocht om contact op te nemen met de politie. Dat kan via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. 

Politie zoekt geen bontkraagjes (Foto: Stockfoto politie.nl)
Politie zoekt geen bontkraagjes (Foto: Stockfoto politie.nl)