FOK! Wat een weer: Kortweg Uitermate Teleurstellend weer

Het is vandaag bewolkt, maar op de meeste plaatsen droog. In Zuid-Limburg komt vanochtend eerst nog mist voor. In de avond neemt de kans op wat motregen toe. De middagtemperatuur ligt rond 10°C bij een overwegend matige westelijke wind.

Tijdens de jaarwisseling is er veel bewolking en plaatselijk is er een beetje motregen mogelijk. De kans op dichte mist is erg klein. De minima komen uit op omstreeks 8°C. De westenwind is matig, aan de kust vrij krachtig.

Nieuwjaarsdag overheerst aanvankelijk de bewolking en in ochtend regent het vooral in het noorden en oosten af en toe. De zone met regen trekt in de middag snel zuidwaarts. Van het noorden uit komen er later enkele opklaringen. De maxima liggen rond 10 °C. De wind draait van west naar noordwest en neemt toe naar matig tot vrij krachtig, in de kustgebieden krachtig en aan de westkust later naar hard. In het Waddengebied wordt de wind in de loop van de middag stormachtig met windstoten tot circa 85 km/uur. (Bron: KNMI)

De Amsterdamse grachten in feestsferen  (Foto: DJMO)
De Amsterdamse grachten in feestsferen (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!