Slachtoffer op straat geopereerd na steekpartij

Drie personen raakten zaterdag 29 december rond 05:00 uur gewond bij een steekincident voor de deur van discotheek Vibes aan de Westersingel in Rotterdam. De verwondingen van twee van hen waren zo ernstig dat de komst van een mobiel medisch team noodzakelijk was, zo meldt de politie.

De hulpverleners verrichtten direct een noodoperatie op straat bij het 22-jarig slachtoffer uit Ridderkerk. Hij, en de andere zwaargewonde jongen, werden in zorgwekkende toestand vervoerd naar een ziekenhuis. Het derde slachtoffer kon ter plaatste aan zijn verwondingen worden geholpen.

Politieagenten startten direct met een groot onderzoek. Ter plaatse werd een 31-jarige verdachte uit Rotterdam aangehouden. In Ridderkerk werden op de Rembrandtstraat in een auto nog drie verdachten aangehouden. Hun betrokkenheid bij het steekincident wordt onderzocht.

De politie onderzoekt wat er exact heeft plaatsgevonden. Zij spraken met getuigen en omstanders en gaan camerabeelden bekijken. Op dit moment vermoedt men dat de slachtoffers deel uitmaakten van een groep vrienden en dat zij hun latere belagers niet kenden.

Slachtoffer op straat geopereerd na steekpartij (Foto: Politie.nl)
Slachtoffer op straat geopereerd na steekpartij (Foto: Politie.nl)