Voetbalster Van den Berg organiseert kerstdiner voor eenzame mensen

Op Kerstavond organiseert voetbalster Mandy van den Berg samen met haar ouders een kerstdiner voor eenzame mensen. De speelster van Valencia wilde dit al jaren doen, nu is het eindelijk zover.

“Vrijwilligerswerk is me met de paplepel ingegoten. Bij mijn ouders was dit een speerpunt”, vertelt Van den Berg. “We hebben dit al een aantal jaren besproken. Nu hadden we iets van: laten we het gewoon doen. Dan zien we wel hoe de avond zal verlopen"


 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

🎄💫 Lieve Instagram vrienden, Ieder jaar mag en kan ik kerst vieren met mijn familie en vrienden. Niet voor iedereen is kerst een gezellige tijd, veel mensen zijn eenzaam. Graag organiseren wij thuis een kerstdiner voor mensen die met kerst alleen zijn. Op kerstavond, eten, drinken, muziek, gezelligheid, delen van verhalen en het bovenal heel fijn hebben met elkaar. 💫 Niets is verplicht, alles mag. Wij zijn groot voorstander van delen en iets voor een ander doen, dus zouden we het heel mooi vinden als op deze eenvoudige manier de kerst voor net iets meer mensen een warme tijd wordt. 🕯🥂 Kent u iemand in omgeving Westland die (met kerst) eenzaam is, (jong of oud) en graag bij ons thuis zou willen aanschuiven voor een fijne avond tijdens het kerstdiner, stuur mij dan een privé bericht. Veel liefs, Mandy ❤️🎄 P.s. Delen mag en wordt zeer gewaardeerd!

Een bericht gedeeld door Mandy van den Berg (@mandyvdberg4) op15 Nov 2018 om 11:51 (PST)

Door de publiciteit boden ook bedrijven in Noordwijk hun hulp aan. “De gasten worden opgehaald en thuisgebracht. Van de hapjes vooraf tot het dessert; alles is geregeld. Wij hoeven eigenlijk alleen maar de tafel te dekken.”

Van den Berg met 90 interlands op haar naam verloor na het gewonnen EK haar plaats in de selectie van Oranje. Volgend jaar op het WK in Frankrijk hoopt ze weer aanwezig te zijn. “Het gaat om topsport, het gaat om voetbalkwaliteiten”.