Life is Strange 2 episode 2 komt in januari uit

Square Enix maakt de releasedatum bekend van de tweede episode van Life is Strange 2. Het tweede seizoen van Life is Strange bestaat uit vijf episodes.

Het verhaal van Sean en Daniel wordt vervolgd in Episode 2. Na een tragisch ongeluk in Seattle en de manifestatie van een vreemde, bovennatuurlijke kracht slaan de broers Sean en Daniel Diaz op de vlucht voor de politie. Het is inmiddels winter geworden. Terwijl de twee broers vechten tegen de kou wordt Daniel steeds zieker. Sean besluit dat ze het risico moeten nemen en naar het huis van hun grootouders moeten reizen om te herstellen en onderdak te zoeken.

Eenmaal daar ontmoeten ze de buurjongen van hun grootouders, Chris Eriksen. Deze jonge jongen gelooft dat hij krachten heeft die griezelig veel lijken op die van Daniel. Ze maken ook kennis met het alter ego van Chris, de superheld Captain Spirit. Terwijl Daniel en Chris goede vrienden worden, is het aan Sean om ervoor te zorgen dat Daniel zich aan de afspraken houdt die ze maakten vanwege zijn krachten. Nooit in het openbaar. Praat er nooit over. Vlucht als er gevaar dreigt.

Life is Strange 2 - Episode 2: ‘Rules’ verschijnt op 24 januari 2019 op Xbox One, PlayStation 4 en pc.