Yuna speelbaar in Dissidia Final Fantasy NT

Square Enix maakt vandaag bekend dat Yuna uit Final Fantasy X nu verkrijgbaar is als vijfde downloadbare personage in de Season Pass voor Dissidia Final Fantasy NT.

Yuna verscheen oorspronkelijk in Final Fantasy X en is een Summoner die op bedevaart is om hoop te schenken aan de wereld van Spira. In Dissidia Final Fantasy NT kan Yuna gebruik maken van een arsenaal aan magische vaardigheden om haar rivalen te vernietigen. Bovendien stellen Yuna’s unieke vaardigheden haar in staat om haar eerste aeon, de trouwe Valefor, op te roepen voor verdere ondersteuning op het slagveld. Afhankelijk van het moment waarop hij wordt opgeroepen, kan Valefor een aantal krachtige acties gebruiken om vijanden te vernietigen of de broodnodige ademruimte voor Yuna te creëren.

Yuna is nu beschikbaar als aparte aanschaf of als onderdeel van de Season Pass, die ook toegang geeft tot Vayne (Final Fantasy XII), Locke (Final Fantasy VI), Rinoa (Final Fantasy VIII) en Kam’lanaut (Final Fantasy XI). Later wordt hier nog één personage aan toegevoegd. Elk personage brengt twee extra kostuums en wapens met zich mee. De Season Pass omvat ook een digitale mini-soundtrack met vijf muziekstukken uit Dissidia Final Fantasy NT en de arcadeversie van Dissidia Final Fantasy.

Dissidia Final Fantasy NT en de Season Pass zijn nu beschikbaar voor PlayStation 4.