Prey krijgt gratis multiplayer en VR-modi

Vandaag heeft Arkane Studios een nieuwe versie van verstoppertje toegevoegd aan Prey met de uitbreiding Prey: Typhon Hunter, een gratis update die een nieuwe multiplayermodus en een VR-only singleplayer game bevat. De update is beschikbaar voor de Prey: Digital Deluxe en de Prey: Mooncrash-uitbreiding op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Prey: Typhon Hunter multiplayer is een kat- en muisspel waarin de muizen kunnen veranderen in levenloze objecten – vuilnisbakken, pizzadozen, theepotten, bananen en nog veel meer – die je kunnen doden. Maar als Morgan alle Mimics kan vinden en doden voordat de tijd is verstreken, wint hij de ronde.

TranStar VR iseen singleplayer, VR-only escaperoom-achtige campaign die spelers in de schoenen plaatst van TranStar werknemers, waar ze objectives moeten voltooien en puzzels moeten oplossen in Talos I, slechts enkele dagen voor de gebeurtenissen uit Prey. TranStar VR zal beschikbaar zijn voor zowel pc als PSVR.

Spelers die Prey: Digital Deluxe al hebben gekocht, of hun originele versie van Prey hebben geüpgraded met Prey: Mooncrash, zullen beide nieuwe game modi gratis ontvangen. Prey: Digital Deluxe kost tegenwoordig nog €39,99, bestaande Prey-eigenaars kunnen hun game naar Prey: Mooncrash upgraden voor €19,99.