Uitslag FC Utrecht - Heracles Almelo

FC Utrecht heeft zondag een gemakkelijke overwinning geboekt op Heracles Almelo. In Utrecht won de ploeg van Dick Advocaat met 3-1.

Na vier minuten kwam FC Utrecht al op voorsprong via een benutte strafschop van de Zweed Simon Gustafson. Even daarvoor had Maximilian Rossmann een overtreding gemaakt op Timo Letschert.

Een kwartier na de openingstreffer maakte Utrecht in twee minuten tijd twee prachtige doelpunten. Eerst was het Gyrano Kerk die de bal via de onderkant van de bal de bal hard in schoot. Een minuten was het Urby Emanuelson die een bal met zijn 'mindere' rechter de bal aardig in schoot.

Een kwartier voor tijd deed Rossmann uit een corner nog wat terug namens Heracles, maar verder kwam de uitploeg ook niet. Door de zege stijgt FC Utrecht naar de vierde plaats en gaat het over Heracles, die nu vijfde staat.