Napoli wint bij debuut Younes, AS Roma geeft overwinning weg tegen negen man

Napoli blijft in het spoor van koploper Juventus. Mede dankzij twee doelpunten van Arek Milik won de nummer twee van de Serie A met 4-0 van Frosinone.

Napoli stond met de rust met 2-0 voor dankzij treffers van Piotr Zielinski en Adam Ounas. Na rust maakte oud-Ajacied Milik twee treffers en zorgde daarmee voor de 4-0 eindstand. Een andere oud-speler van Ajax Amin Younes maakte zijn debuut in de Serie A in de 73ste minuut. De Duitser debuteerde met rugnummer 34.

AS Roma, waar Justin Kluivert in de basis begon, leek lang op weg naar een simpele zege bij Cagliari. Na 85 minuten spelen stond Roma met 2-0 voor, maar gaf de zege toch nog weg.

Artur Ionita maakte vlak voor tijd de aansluitingstreffer voor Cagliari, maar de thuisploeg kwam met negen man te spelen na rode kaarten van Darijo Srna en Luca Ceppitelli. Toch wist Cagliari diep in de blessuretijd nog de gelijkmaker te maken via Marco Sau.