The Dread Wolf staat op in Dragon Age-teaser

Dat er achter de schermen hard gewerkt wordt aan een nieuw deel in de Dragon Age-serie, was bekend. Maar nu is er op The Game Awards een eerste teaser getoond, die oproept tot vragen.

"So you found me at last, I suspect you have questions," horen we voordat groot #TheDreadWolfRises in beeld verschijnt. De titel Dread Wolf is een verwijzing naar Fen’Harel, een elven godheid uit de lore van Dragon Age. Het lijkt erop dat de volgende game in ieder geval wat dieper ingaat op dit personage.

In een blogpost op de website van BioWare geeft uitvoerend productent Mark Darrah aan dat ze nog geen verdere details over de nieuwe Dragon Age naar buiten brengen. Hij wil wel even aangeven dat hij een sterk team heeft samengesteld bestaande uit Dragon Age-veteranen die aan de eerdere games hebben meegewerkt. Met sommige mensen werkt hij zelfs al samen sinds Baldur’s Gate.

Verder dus nog weinig info behalve de hieronder te bekijken trailer. En natuurlijk de officiële bevestiging dat er echt een nieuwe Dragon Age aan zit te komen.