Crash Bandicoot racet met nitro

De geruchten warenw el erg sterk en nu is het dan officieel: Actvision werkt aan Crash Team Racing Nitro-Fueled, een in HD-geremasterde versie van Crash Team Racing.

Crash Team Racing Nitro-Fueled is ontwikkeld door Beenox en wordt uitgegeven door Activision. De game is een volledige remaster van de originele Crash racing game en brengt alle bekende personages, karts, tracks en arena’s naar moderne consoles in HD. Crash, Coco en Dr. Neo Cortex nemen het op tegen het personage Nitros Oxide om onze planeet van de vernietiging te redden. Deze nieuwe versie brengt alle spelstanden terug, inclusief Adventure, Arcade Single Race, Arcade Cup Race, Time Trials en Battle Mode. Je kunt Crash Team Racing Nitro-Fueled zowel online als offline spelen in single- en multiplayer modus.

"De liefde die fans voelen voor Crash Team Racing maakt duidelijk dat het meer is dan gewoon een leuke kart racing game en we vinden het geweldig dat we fans eindelijk kunnen laten zien waar we aan hebben gewerkt voor het twintigste jubileum", zegt Thomas Wilson, co-studiohoofd bij Beenox. "We hebben Crash Team Racing helemaal opnieuw gemaakt, met alle personages en tracks die spelers zich herinneren, maar dan met nieuwe animaties en details die op het originele platform gewoon niet mogelijk waren. We kunnen niet wachten om te zien hoe fans in de online-multiplayer het tegen elkaar gaan opnemen."

Spelers kunnen nu al de speciale editie Crash Team Racing Nitro-Fueled Nitros Oxide Edition preorderen. In deze digitale deluxe editie is het personage Nitros Oxide direct speelbaar in alle spelstanden. Naast de volledige game krijgen spelers met deze versie ook o.a. Oxide’s Hovercraft kart en space skins voor Crash, Coco en Cortex. Koop je de normale editite dan kun je het personage Nitros Oxide en Oxide’s Hovercraft kart vrijspelen door de uitdagingen aan te gaan in de Adventure Mode.

Crash Team Racing Nitro-Fueled komt 21 juni uit op PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.