29-jarige zwaar mishandeld door dronken tieners

Een 29-jarige man uit Hengelo deed aangifte van zware mishandeling gepleegd door meerdere jongens. De man fietste op zondag 2 december omstreeks 01:15 uur over het Broekmedenpad in Hengelo. Hij fietste daar samen met een andere man en een vrouw. Toen ze vanuit het centrum richting de fietsbrug ‘Weusthagbrug’ reden zagen ze een groep jongeren daar staan wachten.

De jongens hebben de 29-jarige man zonder aanleiding geslagen en geschopt. Hij werd onder andere tegen zijn hoofd geschopt toen hij op de grond lag. De man heeft flinke bloeduitstortingen over zijn hele lichaam en pijnlijke lichaamsdelen aan deze zware mishandeling overgehouden.

De groep die de 29-jarige man mishandelde bestond uit ongeveer zes jongens van ongeveer 16 à 17 jaar oud. De man was tijdens deze zware mishandeling zijn telefoon verloren. Deze werd later teruggevonden door de vrouw die bij hem was. Het is onbekend waarom de man slachtoffer is geworden. De betreffende jongeren zouden flink onder invloed verkeren.

De politie is een onderzoek gestart naar dit incident. De rechercheurs van het politiebasisteam in Hengelo willen graag in contact komen met getuigen die meer weten van deze zware mishandeling. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.