NHL: Flames in spektakelstuk langs Blue Jackets

De ijshockeyers van de Calgary Flames hebben op bezoek bij de Columbus Blue Jackets een waar spektakelstuk gewonnen. In de Nationwide Arena werd het 6-9 voor de Canadese ploeg.

Johnny Gaudreau bracht de Flames na zes minuten op voorsprong, maar vervolgens mocht het kanon van de Blue Jackets vier keer op rij afgevuurd worden: Zach Werenski, Josh Anderson en Cam Atkinson (2x) troffen doel.

In een tijdsbestek van nog geen dertien minuten draaiden de Flames het in de tweede periode echter volledig om. Sean Monahan scoorde, vlak daarna gevolgd door Elias Lindholm, waarna Matthew Tkachuk, Noah Hanifin en TJ Brodie binnen twee minuten allemaal scoorden: 4-6.

Dankzij Nick Foligno kwamen de Blue Jackets toch weer terug in de wedstrijd, maar Monahan en Gaudreau waren beiden voor een tweede keer trefzeker. Na goals vam Atkinson (Columbus) en Austin Czarnik (Calgary) werd dan eindelijk de eindstand bereikt.