FOK! Wat een weer: bewolking en af en toe regen

Vanochtend kan er in het noordoosten en uiterste oosten eerst nog lokaal een mistbank voorkomen. De bewolking wordt dikker en in het zuidwesten valt al af en toe regen. Vanaf vanmiddag kan het ook elders af en toe regenen, met name in de avond. De maximumtemperatuur wordt pas aan het einde van de avond bereikt en varieert van 6°C in het noordoosten tot 10°C in het zuidwesten. De zuidoostenwind is zwak tot matig, boven het IJsselmeer en aan zee (vrij) krachtig. In de loop van de avond wordt de wind zuidelijk.

In de nacht naar donderdag is het bewolkt met af en toe (mot)regen. De temperatuur loopt verder op en aan het einde van de nacht is het ongeveer 11°C. De wind draait van zuid naar zuidwest en is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.

Donderdag is het bewolkt met af en toe nog wat (mot)regen. Pas in de avond gaat het harder regenen. De middagtemperatuur ligt rond 12°C. De wind is zuidwestelijk en matig, aan de kust neemt de wind in de middag toe naar (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

Nederland

In Spanje is het beter weer dan hier.  (Foto: Kroezel)
In Spanje is het beter weer dan hier. (Foto: Kroezel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!