FOK! Wat een weer: kloteweer

Het is wisselend bewolkt met enkele buien, de meeste later in de middag en avond. In het westen is daarbij een kleine kans op onweer. De middagtemperaturen liggen tussen 11°C in het noorden en 14°C in het zuiden. De zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig. In de avond draait de wind naar het noordwesten, in het zuidoosten naar het westen.

In de nacht naar dinsdag is het wisselend bewolkt en komen er nog steeds enkele buien voor. De minima liggen rond 5°C. De wind wordt westnoordwest en neemt af naar zwak tot matig.

Dinsdag overdag komt er nog slechts een zeer lokale bui voor en 's avonds is het droog. Het is wisselend bewolkt en in de avond klaart het op. Het wordt ongeveer 8°C. De wind komt uit westnoordwest en is zwak tot matig. In de middag en avond draait de wind naar zuidwest tot zuid. (Bron: KNMI)

Nederland

Interpretatie ging een stukje fietsen  (Foto: Interpretatie)
Interpretatie ging een stukje fietsen (Foto: Interpretatie)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!