Vijf slachtoffers na grote vechtpartij bij caf

Zaterdagmorgen vroeg raakten zeker vier mensen gewond bij een vechtpartij aan de Raadhuisstraat in Rucphen. Het incident gebeurde rond 01:30 uur. Enkele mannen zochten de confrontatie op met vermoedelijk willekeurige mannen bij het café. Hierbij werd flink geschopt en geslagen. Omstanders wisten te voorkomen dat de gevechten binnen werden voortgezet. Toen de daders er in een auto vandoor gingen, werd één van de slachtoffers ook nog door de auto aangereden.

Hulpverlening
De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Naast diverse politie-eenheden kwamen, vanwege de ernst van de vechtpartij en de toestand van de slachtoffers, ook drie ambulances en een traumahelikopter naar de Raadhuisstraat. Naast vier slachtoffers van de vechtpartij, was er ook sprake van een medisch incident bij een van de aanwezigen. Er werden vijf mensen naar diverse ziekenhuizen in de regio gebracht. Het gaat om vier inwoners (leeftijden 25, 27, 29 en onbekend) uit Rucphen en een man (21) uit Zundert.

Politieonderzoek
De politie is een onderzoek gestart naar de ernstige vechtpartij. Zo zijn al diverse getuigen verhoord. Verder werd in de Laurierberg in Roosendaal de auto in beslag genomen, welke vermoedelijk na de vechtpartij wegreed. Het voertuig was beschadigd en is door een bergingsbedrijf weggetakeld. Rond 11:00 uur is een man (21) uit Roosendaal aangehouden. De politie onderzoekt zijn betrokkenheid. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.