Wenger wil niet ingaan op gerucht Bayern München

Arsène Wenger wil nog niets kwijt over Bayern München, waar hij geregeld wordt genoemd als mogelijke opvolger van de slecht presterende Niko Kovac.

De Kroaat begon nog wel aardig aan het seizoen, maar inmiddels staat de club op een beschamende vijfde plaats in de Bundesliga, met een achterstand van negen punten op Borussia Dortmund. In de Champions League gaat het wel voortvarend, maar het lijkt een kwestie van tijd voor hij zijn congé krijgt.

Zinédine Zidane en Wenger worden genoemd als geschikte kandidaten en laatstgenoemde kreeg een rechtstreekse vraag of hij het ziet zitten tijdens een congres in Tignes. Met al zijn ervaring wimpelde Le Professeur het echter af, al is wel bekend dat hij weer aan de slag wil als trainer. "Ik ben hier niet om te praten over mijn toekomst", stelde hij.

De 69-jarige trainer stopte afgelopen zomer na 22 jaar bij Arsenal en is momenteel clubloos. Laatst gaf hij bij beIN Sports aan dat de rustperiode wat hem betreft snel over is. "Ik heb nog steeds dromen. Het is nog niet voorbij", stelde hij beslist. Met pensioen is hij allerminst. "Ik ben nog steeds fit en ik wil nog steeds. Ik heb veel ervaring opgedaan en kennis delen is een groot onderdeel van mijn leven."