Vlemmix: 'je kunt seks hebben met mijn pop'

Morgen is het dan zover: Patricia Paay en Johan Vlemmix zullen de degens kruisen voor de rechtbank. Paay eist 30 mille van Vlemmix omdat hij volgens haar een Chinese sekspop van haar wilde laten maken. Vlemmix bestrijdt dat uiteraard en doet uitgebreid zijn verhaal. 

Volgens Vlemmix wilde hij namelijk het grootste poppenhuis ter wereld bouwen en daar poppen van bekende mensen in stoppen. Toen hem daarop in de media werd gevraagd welke BN'ers hij zou kiezen gaf hij als antwoord dat hij bijvoorbeeld Gordon of Patricia Paay in het poppenhuis zou zetten. 

Dat hij vervolgens zelf impliceerde dat er ook seks met de pop bedreven zou kunnen worden beaamt hij. Vlemmix: "Maar je kunt ook seks hebben met mijn pop! Is dat erg dan? Sterker nog, ik zou het een eer vinden als mensen een nummertje willen maken met mijn pop. Niet dat iemand dat wil, maar ik zou het een geweldige eer vinden."

Om dat te bewijzen neemt morgen z'n evenbeeld mee naar de rechtbank. Hij is van plan om de pop mee te nemen de rechtszaal in, en als dat niet mag; alleen zijn hoofd op de desk neer te zetten. Als dat ook niet mag, zo geeft hij aan, dan gaat de pop na de zitting gewoon weer mee naar huis.