Winnaars FOK! F1-manager bekend!

Gedurende het jaar hebben een flink aantal FOK!kers meegedaan aan de F1-managercompetitie van deze site. Afgelopen weekend was de laatste race, en daarmee ook de laatste ronde. Dus zijn ook de winnaars bekend.

In de F1-manager krijgt iedere deelnemer aan het begin van het seizoen een startbudget. Daarvan moeten twee coureurs, een motor en een chassis gekocht worden. Na elke wedstrijd krijgen de deelnemers punten en speelgeld, de hoeveelheid is afhankelijk van de prestaties van hun coureurs en onderdelen. Van het speelgeld kunnen betere coureurs en onderdelen worden gekocht om zo een nog beter team te verkrijgen.

Er zijn twee competities binnen de manager, een voor teams en een voor individuele users. Bij de users feliciteren wij daft met zijn eerste plaats! Met slechts 5 punten minder volgt op de tweede plaats Limbo77. Het podium wordt gecomplementeerd door Realer.

Bij de teams, ook wel genaamd subleagues, is op de eerste plaats geëindigd Team Dynamo. Met als leden Crazy Harry, f1whocares, fixitfrank, Seadog75 en Teknooooootje. Ook deze toppers willen wij graag van harte feliciteren!

Winnaars FOK! F1-manager bekend!
Winnaars FOK! F1-manager bekend!