Uitslag Willem II - Vitesse

Vitesse heeft het uitduel tegen Willem II met 1-3 gewonnen. In Tilburg stond Vitesse al na een helft met 0-3 voor door treffers van Matús Bero, Oussama Darfalou en Bryan Linssen. Fran Sol scoorde vlak voor tijd nog uit een strafschop voor Willem II.

Na dertien kwam Vitesse al op voorsprong via Bero die een voorzet van Darfalou afmaakte. Darfalou maakt na een goed een half uur spelen zelf de 0-2. Vlak voor de rust kwam Vitesse zelfs op 0-3. Uit een vrije trap van Martin Ødegaard zorgde Bryan Linssen voor de 0-3.

Fran Sol deed vlak voor tijd, vanaf de strafschopstip, nog wat terug uit een strafschop. Verder kwam Willem II niet. Vitesse stijgt door de overwinning na de vierde plaats in de competitie, terwijl Willen II op de dertiende plaatst staat met dertien punten uit evenveel wedstrijd.

Willem II

1 - 3

Vitesse

86' Sol(pen)    13' Bero